Екстрактът от Черен Бъз (Sambucus nigra) е истински природен съюзник в подкрепа на нашето здраве. Черният бъз разполага с разнообразни биологично активни съединения, които го правят истински дар от природата.

Вижте някои от ключовите ползи за благосъстоянието ни, които екстрактът от Черен Бъз ни дава:

1. Подкрепя имунната система

Черният Бъз се отличава с изключително имуномодулиращо действие, благодарение на своя богат химичен състав. Този чудо на природта мощно подобрява работата на имунната система, а също така и укрепва организма. Екстрактът от Черен Бъз притежава противогрипни, противопаразитни, антибактериални и антиоксидантни свойства, които са от съществено значение за поддържането на добро здраве, силна имунна система и устойчивост към различни заболявания.

2. Самбукус Нигра помага на организма в справянето с инфекции

Екстрактът от Черен Бъз съдържа антиоксиданти и витамини като A, B и C, които подпомагат поддържането на силна имунна система. Те също така играят важна роля в борбата на организма с различни видове инфекции. Изследвания показват, че приемът на Черен Бъз като хранителна добавка значително намалява продължителността и тежестта на симптомите на настинка и грип.

3. Черният бъз има силна антиоксидантна активност

Черният Бъз се отличава със своята силна антиоксидантна активност, която помага на организма да се справи по-лесно с оксидативния стрес. Антиоксидантите играят ключова роля в намаляването на вредните свободни радикали и поддържането на клетките ни здрави. Това допринася за поддържането на общото ни здравословно състояние и намаляването на риска от хронични заболявания.

4. Пребиотични фибри – фруктоолигозахариди (GOFOS)

Фруктоолигозахаридите представляват пребиотици, които подпомагат растежа на полезните чревни бактерии и създават баланс в стомашно-чревната микрофлора. Този процес е от съществено значение за нашето стомашно-чревно здраве и спомага за оптималното усвояване на хранителните вещества. Регулира стомашно-чревните сокове и помага на работата на храносмилателния тракт.

Черният Бъз е неизчерпаем източник на здраве и подкрепа за нашия организъм.

Ако желаете да поддържате имунната си система винаги в готовност да отблъсне атаките и вирусите, ползвайте Екстракт от Черен Бъз и се радвайте на повече здраве в живота си!