kletki - logo
работиш активно и нямаш енергия? заспиваш по време на работа, чувстваш че нямаш сили... и искаш да си възвърнеш енергията?
Можеш Много Лесно и Бързо Да Възвърнеш Енергията и Продуктивността Си Както По Време На Работа, Така и Докато Си Със Семейството си Чрез Иновативна Натурална Формула Само за Броени Дни
Само 2 Таблетки На Ден

Без да Променяш Хранителните си Навици, Без да Ходиш на Фитнес, Без да Спазваш Специални Хранителни Режими и Без да се Разболяваш

Екстракт от Черен Бъз Immuno Pro, 60 табл.

Иновативна Формула с Витамини С, D и Цинк
 • Оказва благоприятно въздействие върху концентрацията и върху имунната система
 • Повишава естественото производство на серотонин в мозъка, което балансира емоционалното състояние и по този начин подобрява настроението и паметта
 • Подобрява продуктивността и енергията ти както по време на работа, така и когато си с любимите ти хора
45 лв.
 •  

Immuno Pro

Екстракт от черен бъз + витамин С + витамин D + цинк
45 лв.
 • 60 веган таблетки
 • 1 опаковка
 • Прием за 1 месец

НАЙ-ИЗГОДНО

Immuno Pro

Екстракт от черен бъз + витамин С + витамин D + цинк
135 лв.
90 лв.
 • 3 х 60 веган таблетки
 • 3 опаковки
 • Прием за 3 месеца
най-изгодно

Immuno Pro

Екстракт от черен бъз + витамин С + витамин D + цинк
90 лв.
72 лв.
 • 2 х 60 веган таблетки
 • 2 опаковки
 • Прием за 2 месеца
Знаеш ли, че има нов начин, с който можеш да...
И всичко това без да...

Звучи като мечта, нали?

Всичко това Е възможно чрез Специално Разработената Формула на Immuno Pro, която е плод на дългогодишни проучвания.

Вече можеш да промениш начина, по който се чувстваш!

Затова - приготви се за твоето пътешествие към по-здравословен и енергичен живот, и решавай със замах ежедневните предизвикателства!

Истината е, че...

Живеем в изключително динамичен и забързан свят, където стресът и натовареното ежедневие ни крадат енергията и подкопават основите на нашето здраве.

Съвременният начин на живот постоянно ни принуждава да правим компромиси със себе си и със здравето си, като често ни оставя тотално изтощени и безсилни да се насладим на красотата на живота.

На пазара има безброй продукти, които обещават как ще увеличиш енергията и продуктивността си, как имунната ти система ще стане по-силна и как ще се почувстваш по-добре в кожата си.

Това обаче често не се получава, тъй като повечето хранителни добавки на пазара съдържат само някои от важните витамини и минерали, от които се нуждаеш.

И за да постигнеш резултата, който искаш, ще ти се наложи да направиш допълнителни проучвания в търсене на различни подсилващи продукти, които да допълват действието си. Също така и ще похарчиш доста средства за тези добавки. И накрая ще се объркаш коя таблетка кога се пие...

А това вместо да те облекчи и да ти помогне, ще те натовари още повече...

Но ти нямаш вина за това...

Защото правиш всичко по силите си да се справиш с предизвикателствата на деня, да балансираш между професионалните задължения и личния живот, но нещо все ти се изплъзва и не успяваш да се пребориш...

Стремиш се да намериш начин да възобновиш енергията си, да подобриш здравето и благосъстоянието си, но често се сблъскваш с решения, които изискват време, енергия и ресурси, които просто не можеш да си позволиш...

И постоянно ги отлагаш...

Спомни си само колко пъти децата ти поискаха да си играят с теб вечерта след работа, а ти нямаше сили да им се усмихнеш дори... А колко пъти отказа на приятелите си да излезете на кино, на кафе или вечеря, защото умората надделя над теб?

Това ли е мечтаният от теб живот?

А Само Си Представи Какъв Би Бил Животът Ти, Ако Можеше да Кипиш От Енергия и Да Си На Гребена На Вълната... Как Щеше Да Се Чувстваш и Какво Щеше Да Правиш?
Какво е Решението?

Натурален комплекс Immuno Pro - екстракт от черен бъз, витамин C, витамин D и Цинк.

🚀 Бърз ефект – само след 3 дни ще кипиш от енергия. Ще усетиш мощния ефект на ImmunoPro® още в първите 3 дни. Ще почувстваш много повече жизненост и енергия, а имунната ти защита е гарантирана!

Доказана ефективност. Всички съставки в ImmunoPro® са доказали ефекта си във времето. Черният бъз, витамини C и D и цинкът работят заедно, за да засилят имунната ти защита и да ти осигурят спокойствието, че ще останеш здрав(а).

💯 Произведен в България от екологично чисти региони и 100% Натурален. Суровината, която ползваме за производството на ImmunoPro® е от екологично чисти региони в България. Местата, откъдето набавяме черния бъз се намират предимно високо в планините на около 1000 м надморска височина, а след това в заводски условия се отстраняват гликозидите, които са токсични съединения. Плодовете се берат ръчно и само след като са достатъчно узрели, за да ви гарантираме, че съдържат максимално количество полезни вещества. Ето защо ImmunoPro® е толкова полезен, и изцяло натурален.

🥬 Веган. ImmunoPro® е изцяло веган и не съдържа животински продукти. Продуктът не е тестван върху животни. В процеса на екстракция не са използвани продукти от животински произход.

🚫 Без ГМО. ImmunoPro® съдържа само най-добрите натурални съставки, без генетично модифицирани организми, което осигурява максимална ефективност и безопасност.

🚫 Без консерванти и изкуствени добавки. За нас само най-доброто е достатъчно добро. Ето защо ImmunoPro® НЕ съдържа консерванти, изкуствени посладители и оцветители.

Иновативната Формула от Полезни Съставки Прави Immuno Pro Незаменим Помощник При Отпадналост и Загуба на Сили

1 комплекс - 4 важни съставки

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН БЪЗ

🍇800 мг Черен бъз за дневен прием за повече устойчивост и борба със заразите. Черният бъз (самбукус) е известен със своите мощни антиоксидантни свойства и способността си да подсилва имунната система. Екстрактът от черен бъз в добавката ImmunoPro® ще те защити в борбата с инфекции и вируси.

ЦИНК

🌟100% Дневна Доза Цинк, който подсилва имунната система. Цинкът е от съществено значение за оптималната функция на имунната система. ImmunoPro® те снабдява с този важен минерал, за да предпази организма ти от вируси и инфекции.

ВИТАМИН С

🍊100% Дневна Доза Витамин C за енергия и борба със стреса. Витамин C е ключов за заздравителните процеси в тялото и подобрява имунната система. ImmunoPro® ти предоставя пълната дневна доза, която ти помага да увеличиш енергията си и да изградиш силна имунна система.

ВИТАМИН D

☀️100% Дневна Доза Витамин D за костите и настроението. Витамин D е изключително важен за здравето на костите и психичното равновесие. ImmunoPro® те дарява с необходимата дневна доза, особено в периодите с по-малко слънце.

ПРИЕМ

За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се приема от бременни и кърмещи жени.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.

Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Други съставки: Пребиотични фибри – фруктоолигозахариди (GOFOS), магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

СЕРТИФИКАТ

Гарантира правилното протичане на всеки етап от производствения процес, контролира всички необходими мерки, така че количеството и качеството на крайния продукт е според очакванията.

Запознай се с Част от Хората, Които Постигнаха Силни Резултати
Ето как Красимира вече има повече енергия и не се разболява, благодарение на ImmunoPro®
5/5

Много съм доволна“ – това ни сподели Красимира от Русе, която е впечатлена от ImmunoPro®.

Ето и нейната история:

Всяка есен с промяната на времето, често се случваше да боледувам. Само да имаше някой кихащ или кашлящ около мен, това ми стигаше, за да прихвана и аз някой вирус. Едновременно с това енергията ми винаги липсваше... Чувствах, че трябва да подсиля организма си и започнах да опитвам различни начини, чрез които да го направя. Във времето съм изпробвала какви ли не витамини, чайове, както и скъпи добавки, но уви…нямаше кой знае какъв резултат.

Преди време лекарката ми препоръча да пия черен бъз. Започнах да търся какъв точно черен бъз да купя, защото на пазара има голямо разнообразие, но не всичко е качествено. Случайно разбрах за вашата добавка, моя доволна приятелка ми я препоръча. Хареса ми, че освен черния бъз, съдържа и витамини C и D, също и цинк. Цената също ми хареса и реших да пробвам. Впечатлена съм от резултата. Пия Имуно Про вече няколко месеца и оттогава насам не съм имала дори хрема.


Освен това се чувствам заредена с енергия и много по-жизнена. Вече не отсъствам от работа и шефовете ми не ми мрънкат за това, а и колегите не се сърдят че трябва да поемат моята част от работата. Също така вече мога много по-активно да помагам на дъщеря си с нейното малко детенце, без да се притеснявам, че няма да имам сили или пък че ще го разболея.

Immuno Pro върши чудеса и го препоръчвам на всеки, който се чувства отпаднал и иска да възстанови силите си.“


Ето и Още Реални Резултати при Някои от Доволните ни Клиенти

"Имам Повече Енергия и Съм Здрав"
5/5

"Впечатлен съм от резултатите на тази добавка. Комбинацията от бъз, витамин C, D и цинк оказа значително влияние върху моето благосъстояние. Имам повече енергия и дори когато всички около мен се разболяват, аз оставам здрав. Това е задължително за всички сезони и съм впечатлен от защитата, която предлага."

- Мариан Тасков, Пловдив

"Откакто Го Пия Съм Много По-Защитена"
5/5

"От известно време приемам добавката ImmunoPro. Това е като енергиен бустер и имунен защитник, събрани в едно. Чувствам се по-бодра и най-важното – не съм настивала от месеци. Това е малка инвестиция за огромните ползи, които носи за здравето ми. Много съм доволна!"

- Албена Манолова, Русе

"Зарежда Ме С Много Енергия"
5/5

"От известно време пия от тази добавка и се усещам по-енергичен и по-защитен, и въпреки че всички колеги и близки около мен се разболяха по няколко пъти, аз останах здрав. В моментите когато почувствам че нещо се опитва да ме повали, веднага увеличавам дозата и бързо овладявам ситуацията. Много съм доволен."

- Стилян Савов, Перник

"Уникален продукт"
5/5

Здраве от природата в таблетка! Чудесен помощник в забързания ден.

- д-р Мая Цветкова - Холистична медицина, Сандански

"Чудесен резултат"
5/5

Преди се разболявах от всяка настинка и грип но откакто започнах да приемам добавката не съм се разболявала. Чувствам се пълна с енергия. Благодаря.

- Десислава Кръстева, Русе

"Чувствам се страхотно"
5/5

Понеже често хващам настинки, лекарката ми препоръча да подсиля имунитета си. Поръчах тази добавка по препоръка на приятел и я пия вече почти месец. Чувствам се пълен с енергия и по-защитен.

- Красимир Мичев, Троян

"Прави чудеса със здравето ми"
5/5

Само за 3 дни преборих грипа! Това е моят фаворит! Все едно имаш имунитет в бутилка. Комбинацията от бъз, витамин C, D и цинк прави чудеса със здравето ми. Не само съм защитена от болести, но и се чувствам по-енергична всеки ден.

- Васка Елисеева, Асеновград

"Чувствам се по-жизнена"
5/5

Въпреки възрастта ми, досега не съм пила никакви хапчета и добавки. Напоследък чувствах умора и изтощение. Мои близки ми препоръчаха тази добавка и мога да кажа, че се чувствам по-жизнена откакто я пия.

- Стефка Караджова, Момчилград

"Сред всички болни, аз съм здрав!"
5/5

Тъй като често се разболявам, ми се налага да търся различни хранителни добавки, витамини и какво ли още не, за да си помогна да не се разболявам.В момента всички около мен са болни, а аз съм здрав. А преди – винаги аз бях първият, който се разболяваше.

- Илия Къдрински, Пловдив

Ето Какво Получаваш Ако Поръчаш Сега
Immuno Pro Екстракт от Черен Бъз 800 mg, Цинк, Витамин C и Витамин D

Екстракт от Черен Бъз Immuno Pro, 60 табл.

Иновативна Формула с Витамини С, D и Цинк
 • Оказва благоприятно въздействие върху концентрацията и върху имунната система
 • Повишава естественото производство на серотонин в мозъка, което балансира емоционалното състояние и по този начин подобрява настроението и паметта
 • Подобрява продуктивността и енергията ти както по време на работа, така и когато си с любимите ти хора
45 лв.
 •  

ImmunoPro® съдържа: Черен бъз екстракт (Sambucus nigra) за 100% дневен прием, Zink за 100% дневен прием, Vitamin C за 100% дневен прием, Vitamin D за 100% дневен прием.

Суровината, която ползваме за производството на ImmunoPro® е от екологично чисти региони в България. Местата, откъдето набавяме черния бъз се намират предимно високо в планините на около 1000 м надморска височина, а след това в заводски условия се отстраняват гликозидите, които са токсични съединения. Плодовете се берат ръчно и само след като са достатъчно узрели, за да ви гарантираме, че съдържат максимално количество полезни вещества. Ето защо ImmunoPro® е толкова полезен, и изцяло натурален.

Хранителна информация
 • Опаковка за: 30 дни
 • Количество: 60 таблетки
 • Единична доза: 1 таблетка
 • Дневна доза: 2 таблетки
В единична доза от 1 таблетка се съдържат:
 • Черен бъз екстракт – 400 mg
 • Цинк – 7,5 mg
 • Витамин C – 90 mg
 • Витамин D – 17,5 μg
В дневна доза от 2 таблетки се съдържат:
 • Черен бъз екстракт – 800 mg
 • Цинк – 15 mg
 • Витамин C – 180 mg
 • Витамин D – 35 μg

Immuno Pro е произведен по всички стандарти за контрол на качеството на база дългогодишни изследвания. Формулата на Immuno Pro е изключително иновативна и е плод на лаборааторни проучвания и опити, благодарение на които тя доказано работи!

За нас личното отношение към всеки клиент е от първостепенно значение. Именно затова Immuno Pro не се предлага в аптечната мрежа. Силно вярваме, че по този начин можем да сме ти много по-полезни заради личните консултации, които можеш да имаш с компетентни колеги от екипа.

Да, хранителната добавка Immuno Pro е регистрирана в БАБХ (Агенцията по храните) под номер T162304803 и отговаря на всички изискванията на Българското законодателство и стандарт за Добри Производствени Практики (ДПП) и Добри Хранителни Практики (ДХП) и Европейските регламенти.

Immuno Pro е създаден най-вече за заети хора, които нямат време нито за фитнес, нито за специални диети. Отнема само няколко секунди на ден, за да приемеш своята доза от 2 таблетки. Същевременно ще повиши енергията ти, а също така и ще подобри защитните сили на организма ти.

Съставките в Immuno Pro са изцяло натурални и до момента нямаме оплаквания от странични нежелани реакции. Все пак ако имате алергии към конкретни съставки, консултирайте се с лекар преди да започнете прием на Immuno Pro.

При поръчка на няколко продукта на стойност поне 99 лв, доставката ще бъде безплатна. Куриерите, с които работим са Спиди, Еконт и SameDay.

Ние ти даваме дълъг гаранционен период от цели 60 дни, в които можеш да ни върнеш продукта и да получиш парите си обратно!

Immuno Pro съдържа безопасни и непристрастяващи съставки. Независимите изследвания, потвърждават липсата на риск от пристрастяване.
Затова спокойно можеш да се довериш на Immuno Pro и да го ползваш с увереност и спокойтвие, че няма да предизвика абсолютно никаква зависимост.

Още в първите дни ще усетиш подобрение в енергията си. За да има дълготраен ефект, ти препоръчваме да преминеш през тримесечен курс на профилактика, а след това да си направиш пауза от 2 седмици. След което можеш да повториш курса за още 3 месеца според състоянието ти.

Произведено в България
Доказано Качество
Сертификат Immuno Pro Kletki
Суровината, която ползваме за производството на ImmunoPro® е от екологично чисти региони в България.

Местата, откъдето набавяме черния бъз се намират предимно високо в планините на около 1000 м надморска височина, а след това в заводски условия се отстраняват гликозидите, които са токсични съединения.

Плодовете се берат ръчно и само след като са достатъчно узрели, за да ви гарантираме, че съдържат максимално количество полезни вещества.

Ето защо ImmunoPro® е толкова полезен, и изцяло натурален.
© KLETKI Copyright 2024. Всички права запазени